Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

η χαραυγη εναντιον Μακαριου

Η  Χαραυγη οπως γνωριζετε ειναι το εκφραστικο οργανο του ΚΚ Ακελ.Ειναι ομως παραλληλα και το πιο φασιστικο ΜΜΕ στην πατριδα μας!Η Χαραυγη συχνα μας υπενθυμιζει οτι το Ακελ δεν ειναι κομμα Μακαριακο οπως διατυμπανιζει αλλα   αντι-Μακαριακο!

Ο δημοσιογραφος της Χαραυγης  Τασος  Τσαππαρελλας σε αρθρο του προσπαθει να παρουσιασει την......φτωχη μανα του  Χριστοφκια σαν μαντισσα καλων γεγονοτων!Λεει οτι αυτη η φτωχη γυναικα μαντεψε οτι ο γιος της θα βοηθησει τον τοπο και θα τον παρει μπροστα.Εμεις φυσικα αντιλαμβανομαστε γιατι αυτο το αισχρο αρθρο τωρα.Ερχονται  εκλογες.Αυτοι οι κυριοι θα επιστρατευσουν και τους νεκρους στην προσπαθεια τους να παρουν εστω μια ψηφο!

Θα   δουμε  οπως παρακατω οτι ο κ. Τασος    εκτελωντας τις οδηγιες του κομματος κανει ξανα μια μεγαλη  επιθεση στον μακαριτη Αρχιεπισκοπο Μακαριο θελοντας να πληξει την δεξια και γενικα την δημοκρατικη παραταξη του τοπου μας!



Λεει    λοιπον ο κ. Τσαππαρελλας οτι ολοι αυτοι που κυβερνησαν τον  τοπο μας απο την ανεξαρτησια και μετα η συμμετειχαν στην διακυβερνηση του τοπου μας  αναζητουσαν καποιο για να του φορτωσουν ολα τα κακα που εκαναν οι  ιδιοι οταν βρισκονται στην εξουσια.Λεει οτι βρηκαν τον καημενο Χριστοφκια και τα εριξαν ολα πανω του!


Πραγματικα δεν εχουν σωτηρια οι Ακελιστες!   Ας πουμε τι διαπιστωνουμε σε οσα ειπε ο αυτος ο κυριος .                      
 1.  Ολοι οσοι κυβερνησαν τον τοπο μας εκαναν πολλα κακα και οχι καλα.

2.  Ολοι αυτοι μαντεψαν οτι καποιος  Δημητρης   Χριστοφιας   θα γινοταν καποτε  προεδρος με την δικη στους στηριξη.

3.  Ολοι αυτοι  αφου   τα ηξεραν  αποφασισαν να τα ριξουν ολα τα κακα που εκαναν στον    τωρινο προεδρο ωστε  μολις τον ανεβασαν να τον ριξουν !

4. Κατηγορει   ακομα και το ινδαλμα του κομματος  τον Μακαριο οτι δηλαδη αυτος ηξερε οτι καποιος Χριστοφιας θα γινοταν προεδρος και ειπε να του φορτωσει καποια δικα του λαθη! 


Πραγματικα ο κ.Τσαππαρελλας δεν εχει τον Θεο του!Συνεχιζει δε μιλωντας για οσα εκανε ο προεδρος του για τοπο μας και τα οποια δεν ειχε κανει κανενας στο παρελθον!Δηλαδη ρε Ακελιστες   παραδεχεστε οτι  ο  Μακαριος τον οποιο τωρα εχετε στο πετο σας οτι ηταν πολυ κακος ανθρωπος!Ηταν λετε συμφεροντολογος,απατεωνας και λαικιστης!Δεν ηθελε το καλο του τοπου μας αλλα ηθελε να φαει την......Αριστερα!Μα αν ολα αυτα που λετε  ειναι αληθεια τοτε γιατι τρεχουν τα σαλια σας οταν λετε το ονομα του?

Αφου ηταν  δεξιος και ενωτικος αρα φασιστας-εθνικιστης  οπως εσεις λετε γιατι τον τιματε?Για ποιο πραγμα αραγε?Μηπως για την ψηφο των οπαδων σας που τον αγαπουσαν?Βγειτε αφου ειστε τοσο δημοκρατες και πεστε στον λαο την αληθεια!


Πεστε την αληθεια ρε.!Φταιει ο Μακαριος για την βαρυφορτωμενη δημοσια υπηρεσια!Για το σκανδαλο του Χακ!Για ολα αυτος φταιει ρε!Πες την αληθεια Τασο   Τσαππαρελλα?Τολμας αραγε?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου