Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

το Ακελικο καθεστως μας επιτιθεται

Οταν ξεκινουσαμε αυτο το ιστολογιο γνωριζαμε τους κινδυνους.Γνωριζαμε οτι θα δεχτουμε απειλες απο τους φασιστες οπαδους του ΚΚ Ακελ.Αποφασισαμε ομως να μεινουμε δυνατοι και με υπομονη να λειτουργουμε το ιστολογιο μεχρι ωσοτου θεωρησουμε οτι πρεπει να το κλεισουμε.


Οπως λεει και ο τιτλος το Ακελικο καθεστως εδωσε εντολη στους οπαδους του να μας ενταξουν στην λιστα των ......φασιστων.Αρχισαν να μας λενε <<δεξιους>>    <<φασιστες>>    η να μας κολλουν ονοματα οπως γιωργος,χριστακης,χριστοδουλος,μαριος,νικος και αλλα πολλα.Μαλιστα σημερα οπαδους της κοκκινης χουντας εκ Λεμεσου μας ειπε οτι ειμαστε ο Αρχιεπισκοπος!!!


Μας αρεσει που το χουντικο καθεστως εχει τρελαθει!Περιμενουμε τα σχολια-υβρεις του προς εμας.Αναμενουμε τα σχολια τους διοτι εμεις δεν θα τα λογοκρινουμε οπως κανουν αυτοι!Εμεις δεν εφαρμοζουμε τις τακτικες που εφαρμοζαν οι κομμουνιστες προγονοι τους παγκοσμια!


Οφειλουμε ομως να ενημερωσουμε τους αναγνωστες μας για αυτες τις επιθεσεις του καθεστωτος Χριστοφια.Θα θελαμε να πουμε οτι ο ελληνοκυπριος πατριωτης που ειναι το αρχικο αλλα  λιγο<<παροπλισμενο ιστολογιο μας εχει φτασει σχεδον τις 3000 επισκεψεις!


Ορκιζομαστε οτι θα προσπαθησουμε να .....κινουμε ολα τα ιστολογια μας.Ο λογος που δεν τα κινουμε ειναι κυριως οικονομικος.Δεν εχουμε διαφημιστικα εσοδα ακομα διοτι  δεν μας βοηθουν καποιοι αναγνωστες.Ο αλλος λογος ειναι καθαρα ψυχολογικος.Μας  εχει ψυχοβλακωσει αυτη η .....δικαια κοινωνια του κομμουνιστη Χριστοφκια!Ναι ειναι αληθεια!


Σας ευχομαστε καλο βραδυ!




                                          ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου