Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΚΕΛ+ΤΟΥΡΚΙΑ vs επισκοπος Καρπασιας

Τεταρτη   11 Απριλιου  ωρα  7 το πρωι. Ο επισκοπος Καρπασιας Χριστοφορος Τσιακκας απεκλεισε για λιγη ωρα το οδοφραγμα   Αγιου Δομετιου σε μια προσπαθεια να εξαναγκασει τις κατοχικες  αρχες   να του επιτρεψουν επιτελους να παει στην Καρπασια και να λειτουργησει με τους εγκλωβισμενους μας.


Καποια κομματα βγηκαν και ειπαν οτι στηριζουν τον επισκοπο για αυτη του την πραξη.Τι επραξε ομως παλι η προδοτικη κυβερνηση Χριστοφια -Ακελ?Δια   μεσου του κυβερνητικου εκπροσωπου της  σχεδον καθυβρισε τον αξιο αυτο  ιερωμενο επειδη τολμησε να αμφισβητησει το κρατος τους!Τολμησε να ενοχλησει  την Τουρκια  την μητερα πατριδα των Ακελιστων.


Δοθηκε παραλληλα εντολη στην επαγρυπνηση να λασπολογησει τον ιεραρχη αυτο και μεσω του να χτυπησει την ορθοδοξια.Ειδοποιησαν την  εφημεριδα Πολιτης ωστε να φτιαξει δημοσιευματα τα οποια θα εξαγριωσουν τους αθεοταλιμπαν   φασιστες της Κυπρου.Ετσι ειδαμε       δηθεν ΑντιΑκελιστες να πετανε την μασκα και να αποκαλουν ρασοφορο τον αξι αυτο ιερωμενο και να παιρνουν το μερος του Αττιλα!!!



Καταδικαζουμε   την προδοτικη σταση της ανθελληνικης-αντιχριστιανικης-φιλοκατοχικης  κυβερνησης Ακελ και δηλωνουμε στην στηριξη μας σε οποιον τολμησει να αμφισβητησει το προδοτικο καθεστως του Χριστοφκια.!Στηριζουμε τον αξιο αυτο ιερωμενο που τολμησε να κανει οτι δεν εκανε ακομα ο Αρχιεπισκοπος  μας!



Καλουμε τον λαο σε  να σταθει στο πλευρο  της Εκκλησιας της Κυπρου   εναντια  στον  κατακτητη     που κυβερνα εντος και εκτος των οδοφραγματων !




                                                                ΑΚΕΛ-WATCH



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου