Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο Κομμουνισμος ξαναρχεται

Υπηρξε   η οικονομικη   κριση που επηρεασε τις καπιταλιστικες χωρες λεει η Χαραυγη!Τι αναρωτιομαστε με αυτη την δηλωση? 1.Το Ακελ λεει οτι εφυγε η οικονομικη κριση δηλαδη?  2.Οτι η οικονομικη κριση επληξε μονο καπιταλιστικες χωρες?   3. Η Κυπρος εντασσεται στις καπιταλιστικες   η στις κομμουνιστικες?.      Αυτα δεν θα σκεφτοσασταν και εσεις?


Μας θετουν  το εξης   ερωτημα.<<Μα πως θα λυσουμε τα οικονομικα  προβληματα οταν υπαρχουν αυτοι που τα δημιουργησαν?>>  Εννοουν τον καπιταλισμο φυσικα!Ποιος ειναι ο στοχος του δημοσιευματος?Να στρεψει τον κοσμο εναντια στον καπιταλισμο!Να διαλυσει τον πλανητη και να φερει την αναρχια την οποια θελουν οι κομμουνιστες!



Ο  καπιταλισμος          λενε     δινει  θεραπειες οι οποιες χτυπουν τους εργαζομενους και συντηρουν το κεφαλαιο??? 1. Δηλαδη η Κυπρος τωρα αυτο κανει με το Ακελ στην εξουσια?   2. Αν δεν βοηθησεις το κεφαλαιο τοτε πως θα υπαρξουν εργαζομενοι?



Εαν θελουμε λυσεις θα πρεπει να τις αναζητησουμε εξω απο το καπιταλιστικο συστημα και να ανοιξουμε ενα νεο δρομο ο οποιος θα κατοχυρωνει πρωτα την δικαια κατανομη του εθνικου εισοδηματος,την σμικρυνση στου χασματος  πλουσιοι-φτωχοι και μετα την επιβιωση του πλουτου!Θετω  τα εξης ερωτηματα   1.Μας λετε να επιβαλουμε κομμουνισμο δηλαδη?  2. Μας λετε οτι πρωτα θα διανεμουμε τον πλουτο και μετα θα τον βοηθαμε?  3. Αν δεν στηριξεις τις επιχειρησεις πως θα δημιουργηθει ο πλουτος τον οποιο εσυ μετα θα μοιρασεις στους φτωχους?    4. στην Κυπρο και στις αλλες χωρες οι κομμουνιστες επιχειρηματιες     οπως ο Φανιερος και  ο Μιλτιαδης Νεοφυτου ποιο συστημα ακολουθουν? 5.Γιατι δεν εφαρμοσατε οσα γραφετε  στην Κυπρο?


Δυστυχως και παλι    λαικιζει   η Χ αραυγη. Ερχονται εκλογες και πρεπει να συσπειρωθει το κοπαδι οσων δεχονται πλυση εγκεφαλου στις.........Λαικες     οργανωσεις και στις κατασκηνωσεις.Πιστευουμε οτι καποτε ισως να αντιληφθειτε ποσο υπεφερε και υποφερει ο πλανητης απο τον κομμουνισμο και ισως να ζητησετε συγνωμη απο τον λαο τον οποιο θελετε να δειτε  να πεινα  ενω εσεις θα ειστε ολοι πλουσιοι και θα εχετε τα τζετ οπως τα εχει ο προεδρος σας.




                                                 ΑΚΕΛ     WATCH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου