Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ζητουμε την βοηθεια σας

Γεια  σας φιλοι μου.Το ιστολογιο αυτο δημιουργηθηκε για να ασκησει κριτικη στο καθεστως Χριστοφια-Ακελ.Σας ευχαριστουμε που διαβαζετε το φτωχικο μας ιστολογιο.Ζητουμε ομως την βοηθεια σας με τους εξης τροπους. 1. να κανετε κλικ στις διαφημισεις.Δεν ειμαστε πλουσιοι αλλα φτωχαδακια.Καποιοι ειναι ανεργοι.Αλλοι σπουδαζουν απο μας.Ζηταμε τα κλικ σας φιλοι μου.Αποφασισαμε να κανουμε μια εισφορα σε φιλανθρωπικο ιδρυμα το ονομα του οποιου θα αποφασισουμε στο μελλον.Ζητουμε να μας βοηθατε σε κλικ.Ενα κλικ την ημερα απο σας και τους φιλους σας ζηταμε.


Δεν θα σας στοιχισει τιποτα.Οπως δεν στοιχιζει σε εμας να παταμε κλικ στις δικες σας διαφημισεις. 2. Το αλλο που θελουμε απο σας ειναι να σχολιαζετε κατω απο τις αναρτησεις.Εαν δεν μπορειτε να σχολιασετε ανωνυμα η με αλλο ονομα εκτος λογαριασμου γκουγκολ  σας παρακαλουμε να στειλετε  το μυνημα σας στο cypus 1980@hotmail.gr και να μας το πειτε.Δεν ειμαστε γνωστες του μπλογκινγκ και ισως εσεις ξερετε να μας βοηθησετε.




Σας ευχαριστουμε και παλι  ..............να ειστε ολοι καλα .




                                                                               ΑΚΕΛ-WATCH

1 σχόλιο:

  1. οσοι δεν μπορειτε να σχολιασετε ανωνυμα η με ονομα στειλτε μας μεηλ και αν μπορειτε εξηγηστε μας το γιατι.στα αλλα ιστολογια μας λειτουργει το συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή