Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΚΕΛ vs ΚΟΥΛΙΑΣ

  • Νεος γυρος στις φασιστικες επιθεσεις του Ακελ εναντια στον ανεξαρτητο βουλευτη Ζαχαρια Κουλια!Τι συνεβη αραγε? Τι αφορμη βρηκε το κομμα -υπηρετης του φασισμου στην πατριδα μας για να συνεχισει να δειχνει το αληθινο του προσωπο?

Ο Ζαχαριας κουλιας  μιλουσε στην  βουλη των αντιπροσωπων......     κατα την διαρκεια της συζητησης φια τους προυπολογισμους του   λεφτοφαγου ΡΙΚ.   Τι ειναι το ΡΙΚ?   Ειναι το κρατικο καναλι της Κυπρου!Συμφωνα με την ......αξιοπιστη  Χαραυγη ο βουλευτης εβρισε τους ......βολευτες του Ακελ!
Παρουσιαζει δε την ακολουθη προταση ως βρισια!<<ΚΑΤΑΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙ ΜΕ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΤΖΕΛΕΜΕΝΗ ΠΛΑΓΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ?>>

Αυτες οι αληθειες ενοχλησαν το κομμα  του φασισμου το ΑΚΕΛ.!!!Ενα κομμα το οποιο ενοχλειται αφανταστα οταν  καποιος δημοκρατικος πολιτης του  πετα στα μουτρα τα εγκληματα του εις βαρος της πατριδας  μας!ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΑΡΙΑ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!

Αμεσα αντιδρασε ο Σταυρος Ευαγορου  ......βολευτης του  ΑΚΕΛ.Καλεσε τον Ζαχαρια Κουλια να ανακαλεσει γιατι η αληθεια ακουγεται βαρια στα αυτακια των κακοαναθρεμμενων  του ΑΚΕΛ!Τοτε ο προεδρος της βουλης Γιαννακης Ομηρου ρωτησε τον Σταυρακη για το τι ειπε ο Κουλιας.

<<ΜΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ! >>ειπε  ο Σταυρακης.Επενεβη ο Κουλιας και ειπε οτι δεν τους ειπε δολοφονους και οτι δεν ειναι ψυχολογος για να ξερει πως αισθανονται οι ιδιοι!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΥΛΙΑ!

Δικαιο εχει ο ανθρωπος ετσι δεν ειναι?Αποκαλεσε κανενα βολευτη τους ως φονια?Οχι φυσικα!Η ολη φαση μου θυμιζει τον ακαδημαικο Τσουκα που ειπε στην παρουσια του Χρουστοφκια οτι ο λαος θελει περισσοτερη δημοκρατια και αυτος αμεσως ενοχληθηκε ενω ο Τσουκας δεν ειχε καν αναφερθει στο προσωπο του!!Ειναι η δεν ειναι παρανοικοι οι ανθρωποι?


Τι εγινε μετα?Οι   Ακελιστες βολευτες εφυγαν απο την αιθουσα της βουλης αγκρισμενοι με την ουρα στα σκελια.Ο προεδρος δε της βουλης διεκοψε για δεκα λεπτα της συνεδριαση και οταν μετα η συνεδριαση    συνεχιστηκε πηρε το μερος των Ακελ και ειπε οτι δεν θα επιτρεψει ξανα να ξεστομιστουν τετοιες κατηγοριες εναντιων βουλευτων που να τους παρουσιαζουν σαν δολοφονους κλπ.

Συμφωνα με την  Χαραυγη ο Κουλιας ειχε αποκαλεσει και τους εκει δημοσιογραφους του ΡΙΚ σαν κουβαλητους του διευθυντη του ΡΙΚ και αυτο τους ενοχλησε προκαλωντας την εξοδο τους απο την αιθουσα!Δηλαδη τι κακο ειπε ο Κουλιας? Οι Ρικαδες δε πηγαν εκει για να μην χασουν τα χιλιαρικα που παιρνουν εις βαρος της φτωχολογιας?Δεν ειναι ολοι κομματικα διορισμενοι στο Ρικ?

Σαν   ΑΚΕΛ-watcher  ειμαι στο πλευρο του καθε  Κουλιας που τολμα να λεει αληθειες!Προτεινω στους Ρικαδες και τους Ακελιστες μαστρους τους να πιουν ξυδακι!Κανει καλο φασιστακια!




                                 AKEL      WATCHER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου