Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ερωτησεις στον γερο-Χριστο Κουρτελλαρη για αρθρο του στην Χαραυγη.

Κυριε Κουρτελλαρη  διαβασα το αρθρο σας στην Χαραυγη.Ομολογω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον για μενα ενα ιστορικο ερευνητη  αλλα σιγουρα δεν μας λετε κατι καινουριο.Απλα γλειφετε το ΚΚ  Ακελ γιατι ερχονται εκλογες και προσπαθειτε να συσπειρωσετε τα αρνακια-οπαδους σας.Δεν ξερω αν θα διαβασετε ποτε  αυτα που γραφω αλλα εγω θα σας κανω καποιες ερωτησεις και αν θελετε απαντηστε.

.Λετε οτι οι Αγγλοι εφαρμοσαν το δογμα του << διαιρει και  βασιλευε>>  χωριζοντας τον λαο μας σε  αριστερους-δεξιους και προωθησαν τον αντικομμουνισμο,τον ρατσισμο,των σωβινισμο και την πατριδοκαπηλεια.


1.   Παραδεχεστε  δηλαδη οτι οι Αγγλοι ιδρυσαν το Ακελ για να χωρισουν το λαο σε αριστερους-δεξιους?



2.     Πως το Ακελ ηταν στοχος των  Αγγλων οταν αυτο ταχθηκε εναντια σε ολες τις ενεργειες του λαου μας εναντια στην Αγγλια?



3.Γιατι το Ακελ καταδικασε την εξεγερση των  <<Οκτωβριανων>>?



4. Γιατι το Ακελ πρωτο ανταποκριθηκε στα καλεσματα των Αγγλων και εστειλε πολλα μελη του να πολεμησουν μαζι τους στον    Β Παγκοσμιο  πολεμο?


5.   Δεν ηταν το Ακελ που ταχθηκε εναντια στον αγωνα της ΕΟΚΑ?



6.  Αφου ο Μακαριος και ο υπολοιπος λαος ηθελαν  ενωση  με την Ελλαδα και ηταν πατριδοκαπηλοι τοτε οταν αυτοι δεχθηκαν ανεξαρτησια για το ΑΚΕΛ  ταχθηκε εναντια της    αρχικα   ενω μετα την αποδεχθηκε  συνεχιζοντας παραλληλα να μιλα για ενωση με την Ελλαδα  ως το 74?

7. τι σχεση εχει η προεκλογικη εκστρατεια του Αναστασιαδη με οσα εγιναν πριν 50-100-1000 χρονια?Μηπως αποφευγετε να απαντησετε στις κατηγοριες του?

8.Αφου κατηγορειτε Μακαριο και δεξια οτι δεν εκαναν ενωση τοτε γιατι απο το 71 και μετα ενω εισασταν υπερ της ενωσης βριζατε την ενωτικη παραταξη και συνεχιζετε να το κανετε και σημερα ?


9. Γιατι το Ακελ δεν κανει την ενωση  με την  Ελλαδα σημερα αφου δηλωνετε στηριξη στο εκει καθεστως και στον λαο?

10.Τι σχεση εχει    ο Χριστοφιας και η ιδεοληψια του με τα γεγονοτα τα οποια μας υπενθυμιζετε?


11.Τι σχεση εχει η οικονομικη κριση και καπιταλισμος με τα ιστορικα γεγονοτα που εσεις υπενθυμισατε προηγουμενως?Γιατι αραγε αλλαζετε θεμα?

12.Γιατι κατηγορειτε  Δησυ και Ευρωκο οτι δεν ψηφισαν τον δηθεν    φακελο της Κυπρου οταν ο φακελος βρισκεται στην βουλη των Ελληνων και οταν οσα γραφτηκαν στον εδω ψευδοφακελο τα ειπαν ολοι σοι κυβερνησαν την Κυπρο τοσα χρονια.Γιατι δεν καλεσατε απλους ανθρωπους που δεν εχουν ιδεολογικα συμφεροντα?

13.ποια γεγονοτα σας οδηγησαν στο συμπερασμα οτι το Ακελ εχει ενδειξη πορεια?



14.      Αφου λετε οτι το Ακελ προσφερε δηθεν στην εργατια τοτε πως ειναι δυνατον το ιδιο το Ακελ στις επιχειρησεις του να εφαρμοζει το καπιταλιστικο συστημα        απολυω ντοπιους-παιρνω ξενους που ειναι φτηνοι?


15. Αφου το Ακελ νοιαζεται για τον φτωχο πως γινεται επι κυβερνησης του να πεινα ο φτωχος και να χαιρεται ο πλουσιος και ο αλλοδαπους-κουβαλητος εργατης?



16.Αφου το ακελ πολεμα για τον φτωχο  πως ειναι δυνατον η Πεο να δεχτηκε μειωση του κατωτατου μισθου μαζι με την     Υπουργο  Εργασιας-Ανεργιας?


17.Γιατι μιλατε για επανενωση οταν η πατριδα μας σκλαβωθηκε δια της βιας απο τους συμπατριωτες σας εκ Τουρκιας και αρα χρειαζεται απελευθερωση?


18. Αφου λετε οτι ο τοπος εχει προβληματα γιατι τοτε περιμενετε απο την αντιπολιτευση να τα λυσει και δεν τα λυνετε εσεις?

19.  Μηπως θα εφαρμοσετε και εσεις το συστημα     ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ???


20.   Πως ειναι δυνατον να κατηγορειτε σαν κομμα το Δησυ επειδη οι οπαδοι του ξαναψηφισαν Αναστασιαδη στην ηγεσια του κομματος     οταν εσεις ο ιδιος υπηρξατε για 21 ολακερα χρονια βουλευτης  Ακελ?




                                                      AKEL-WATCH                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου