Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μεγαλη επιθεση της επαγρυπνησης εναντια σε συνεργατες αλλα και απλους φιλους !

Χθες  σας ειπαμε οτι τα ιστολογια της παρεας δεχονται επιθεση απο ακελικους φασιστες.Σημερα το πρωι πηραμε  μυνηματα απο συνεργατες και δεκαδες φιλους  της ομαδας που μας ελεγαν οτι τους εριξαν τα προφιλ στο  facebook!

Δυστυχως ετσι λειτουργουν αυτοι οι ανθρωποι με τρομοκρατια. συνολικα πηραμε 27 μυνηματα!10 απο τα ατομα που μας εστειλαν μυνημα ειχαν το ονομα χριστακης η χριστος! οι υπολοιποι ησαν γιωργηδες και μιχαληδες!

  Φαινεται καταφεραν να γινουν φιλοι μας στο φεις και να βρουν τους φιλους μας και μετα να τους επιτεθουν!Εμεις καλεσαμε την διευθυνηση του φεις να επαναφερει τους λογαριασμους των φιλων μας ενω παραλληλα  καλεσαμε τους φιλους μας να κανουν παραπονα στον αρμοδιο επιτροπο η ακομα και στην αστυνομια.


Τελος να πουμε οτι η ομαδα μας δεχτηκε απειλητικο μυνημα το μεσημερι που ελεγε<<εν να πιερωσετε ρε φασιστουθκια.Κατω το δησυ σας.>>     Τι να πουμε φιλοι μας για την ψυχοπαθεια των Ακελικων?Εμαθαν απο τις κατασκηνωσεις της Εδον να βαζουν ταμπελες  στον καθε ενα μας.Ειναι αποκρουστικο το οτι εχουν μανια να ενισχυουν το Δησυ αφου για αυτους ολη η  Κυπρος ειναι Δησυ!


Δεν ειδαν την τεραστια αποχη των εκλογων!Οπου οι απεχοντες ειναι πρωτο κομμα!Μηπως επισης δεν υπαρχουν αλλα κομματα στην Κυπρο?Μηπως δεν υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες αγανακτισμενοι Ακελικοι?


Υποσχομαστε να πολεμαμε και να εκθετουμε με μεγαλυτερη μανια τωρα τον φασισμο.Ολοι θυμομαστε τις επιθεσεις του καθεστωτος στο christofias watch!



                                       ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου