Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ο επαγρυπνιτης πενταλιοτης

Παναγιωτης Πενταλιοτης .Σε πολλους αυτο το ονομα ειναι αγνωστο.Στα θυματα της Επαγρυπνησης ομως ειναι γνωστο.Ειναι ο κυριος που δολοφονει ηλεκτρονικα και μαλιστα κομμουνοφασιστικα οπως αυτος ξερει οποιον τολμα να μιλησει.Οποιος τολμησει να εκφερει γνωμη και να ασκησει κριτικη στο στυγνο φασιστικο καθεστως που κυβερνα την πατριδα μας εδω και λιγα χρονια.Αυτος που δικαιωνει την φημη που λεει  οτι οταν οι κομμουνιστες πολεμουν με αθεμιτα μεσα την δημοκρατια τοτε δεν ειναι φασισμος!Τι ομως εκανε και μας αναγκασε να ασχοληθουμε μαζι του?


Ως γνωστο μετα την τραγωδια-δολοφονια στο Μαρι οργανωθηκε ενα κινημα Αγανακτισμενων ανθρωπων που μπουχτισμενοι απο την πολιτικη δυσωδια διαδηλωναν εξω απο το προεδρικο μεγαρο ζητωνας παραιτηση του στυγνου δικτατορια Δημητρη Καταστροφκια.Δεκαδες χιλιαδες πολιτες αγκαλιασαν αυτην την προσπαθεια και προσπαθησαν  να εξαναγκασουν την  αντιλαικη κυβερνηση να εγκαταλειψει το προεδρικο μεγαρο και να προκυρηξει εκλογες.Τοτε το στυγνο καθεστως  εστελνε προβοκατορες να προπαγανδισουν υπερ του Ελαμ!Φωναζαν οτι οι δεκαδες χιλιαδες πολιτες ησαν του Ελαμ!ΓΙατι αραγε το Ακελ υποδυεται τον εχθρο του Ελαμ εφοσον ειναι ο καλυτερος του συμμαχος?


Ας μπουμε ομως στο θεμα μας.Ο.....κυριος Πενταλιοτης πηρε εντολη να φανατισει τον ψυχοπαθη οχλο που λεγεται Ακελικος λαος και να τον οδηγησει σε φασιστικες πραξεις βιας εναντια στον λαο μας.Στοχος να ταυτισουν τις εκατονταδες χιλιαδες οπαδους της αποχης με καποιο κομμα.Κατα τα αλλα ειναι αντιπαλοι με το Δησυ αλλα αν καποιος δει την πολιτικη ιστορια Ακελ-Δησυ εχουν την ιδια πολιτικη παντοτε.

Θα δειξουμε τι ακριβως  εννοουμε αμεσως τωρα    http://pentaliotis.blogspot.com.      Πηγαινοντας στην αναρτηση με τιτλο Ας απαντησουν μονο οι συναγερμικοι βλεπουμε να δειχνει την προεδρικη δημοσκοπηση που ειχε δημιουργησει η σελιδα               ξερω και εγω που ειναι το μαρι που ειναι στο facebook.

Ο διαχειριστης   ρωτησε απευθειας τους συναγερμικους της σελιδας ποιον θα ηθελαν για προεδρο της δημοκρατιας.Ειχαν να επιλεξουν την Θεοχαρους,τον Αναστασιαδη  κλπ.Οπως ηταν φυσικο οι περισσοτεροι συναγερμικοι ψηφισαν Αναστασιαδη!Τι εκανε λοιπον ο κυριος π. πενταλιοτης?Προσπαθησε να ταυτισει την σελιδα με το Δησυ!


Απευθυνομαστε στον κυριο Πενταλιοτη και τον καλουμε να ρωτησει τον διαχειριστη  και να παρει την απαντηση που του αρμοζει.Επειδη ομως δεν θα το πραξει θα του το πουμε εμεις απο εδω που σε αντιθεση με τον Ακελικο κυριο         εχουμε λιγο μυαλο.Ο διαχειριστης της σελιδας απευθυνθηκε στους οπαδους του Δησυ για να δει αν εγκρινουν Αναστασιαδη η Θεοχαρους για το χρισμα του υποψηφιου του Δησυ για την προεδρια.Απλο.Πολυ απλο.


Επειδη ομως ο κυριος αυτος  εχει κατευθυνομενη σκεψη αυτα σκεφτηκε.Σου λεει να μην ριξουμε λιγη λασπη?Κατι θα μεινει σιγουρα!Ευγε κυριε Πενταλιοτη!Ευγε!


Αγαπητοι φιλοι εμεις θα επανελθουμε με αλλα θεματα για τον κυριο αυτο διοτι  η τρομοκρατια δεν θα περασει!

                                         ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Οπας ρεεε!! Τα κοπελια του χριστοφιας γουοτς, επιστρεφουν δριμυτερα! χαχαχα γελια που εχουν να πεσουν παλε! Συντροφε ΠενταλιΩτη μεν κολλας πουποτε, ουτως η αλλως διαβαζοντας τες πελλαρες που γραφουν τα κοπελια (τιμης, προδρομος, νικωλας, μπλα μπλα μπλα), μονο δυναμη για να συνεχισουμε τον αγωνα μας μπορουμε να παιρνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή