Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΑΚΕΛ - επενδυσεις Αρχιεπισκοπης

Θα  μας τρελανουν οι κυβερνωντες σε αυτο τον τοπο! Ενω φωναζαν οτι δηθεν η ορθοδοξη εκκλησια δεν βοηθα τον τοπο      μετα  οταν εκλεισε η συμφωνια τελικης φορολογησης της εκκλησιας ελεγαν μπραβο! Τωρα ο Αρχιεπισκοπος αφου συναντηθηκε με τον ολετηρα της Κυπρου      τον μη αναγνωρισμενο  απο την φτωχολογια  προεδρο  Δημητρη   Χριστοφια εξηγγειλε     επενδυσεις πολλων εκατομμυριων απο την Εκκλησια προς διαφορους τομεις της οικονομιας.


Ενω κανονικα επρεπε να συμφωνησουν μαζι του τωρα η Χαραυγη  η σταλινοφυλλαδα του καθεστωτος κανει αλλη  μια φασιστικη επιθεση στον Αρχιεπισκοπο και τον αποκαλει ..................        .....επιχειρηματια>>!.Ελεος πλεον με  τους σταλινοφασιστες που δυστυχως ακομα κυβερνουν τον τοπο μας.Δεν φτανει που ο ανθρωπος παει να τους ξελασπωσει καπως αφου καταστρεψαν τη οικονομια μας και μαζι και τον λαο μας τωρα τον βριζουν και απο πανω!



Φαινεται δεν εχουν χωνεψει οτι δεν εκλεγηκε   ο     Ακελικος   Νικηφορος και προσπαθουν να ανατρεψουν τον Μακαριοτατο οπως εκαναν οι  αδελφοι τους  οι εοκαβητατζηδες   μητροπολιτες τοτε στον Μακαριο!


Ας μας απαντησουν οι Ακελιστες σε αυτες τις ερωτησεις που τους κανω.



1.    η εκκλησιαστικη περιουσια ανηκει στον εκαστοτε Αρχιεπισκοπο  η στον λαο?


2. Γιατι δεν αποκαλουσατε και τον Μακαριο   << επιχειρηματια>>? Μηπως επειδη φοβοντουσαν τους οπαδους του που ησαν και Ακελικοι?


3. Γιατι αραγε δεν αποκαλουν ετσι και τον   ......αγιο          Κυκκου?


4. Ας   μας πουν αφου δεν θελετε  η ορθοδοξη εκκλησια να εχει επιχειρησεις για να συντηρει το ποιμνιο της  θα      δινετε  εσεις τα λεφτα στην εκκλησια που χρειαζονται για το ποιμαντικο της εργο?


5.   θα εργοδοτησετε σεις στις κομματικες επιχειρησεις  τις εκατονταδες ανεργων που θα βρεθουν στον δρομο?


6.    θα τολμησετε να κλεισετε αυτες τις επιχειρησεις    χανοντας παραλληλα και εκατομμυρια σε φορους? 



7.        δεν φοβαστε οτι με αυτες τις βρισιες σας εναντια στην πιστη του λαου της κυπρου θα οδηγησετε στην αποστασια δεκαδες χιλιαδες   οπαδους   σας που  ειναι ορθοδοξοι  χριστιανοι?


8.      Εφοσον οι  Εβραιοι  και οι Αμερικανοι   ειναι φασιστες και φονιαδες λαων  τοτε γιατι τους επιτρεψατε να ερθουν για να  σας μιλησουν για επενδυσεις στον τοπο μου?Θα παρετε τα βρωμικα λεφτα τους?




Αγαπητοι   Ακελιστες    σας ευχομαι να πεινασετε και εσεις οπως πεινασαν οι φτωχοι πολιτες της Κυπρου.   Θα ηθελα να σας δω να πηγαινετε στα συσιτια της εκκλησιας και να παιρνετε φαγητο απο τα   χερια του Αρχιεπισκοπου! Τοτε θα δουμε ποιος ειναι ο κακος και ποιος ο καλος που βοηθα τον λαο και προσφερει γενικα στον τοπο  μας.



                                                                  AKEL-WATCH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου